-1 φλιτζ τσαγιού βούτυρο μαλακωμένο (ή μισή μαργαρίνη και μισό βούτυρο)
-1 φλιτζ τσαγιού (παρά δύο δάκτυλα) στέβια 2:1
-1 κσ μέλι (κατά προτίμηση σκούρο) -2,5 φλιτζ αλεύρι βρώμης
-½ φλιτζ αμύγδαλα σκόνη
-1 φλιτζ τσαγιού αποξηραμένη καρύδα τριμμένη
-½ φλιτζ μαύρες σταφίδες
-Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το βούτυρο, τη στέβια και το μέλι και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να λιώσουν. Σβήνουμε το μάτι.
-Βάζουμε τη βρώμη, την καρύδα και τα αμύγδαλα και τα ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα μέχρι να γίνει ενιαίο μίγμα και τα βγάζουμε από τη φωτιά.
-Προσθέτουμε τις σταφίδες, ανακατεύουμε και πάλι μέχρι να ομογενοποιηθεί.
-Σε ένα ταψάκι 20χ30 βάζουμε λαδόκολλα και το ψήνουμε για περίπου 10-15 λεπτά μέχρι να ροδίσει στους 160 (σε προ θερμασμένο φούρνο) και προσθέτουμε το μίγμα.