Οι υπηρεσίες μας

Διατροφικές Επιλογές – Πακέτα

Διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει

Διαχείριση Βάρους & Συμβουλευτική

Μάθετε περισσότερα

Σωματικές Μετρήσεις

γνωρίστε το σώμα σας!!!

“Απέτυχα πολλές φορές στη ζωή μου. Κι αυτός ήταν ο λόγος που τα κατάφερα!!!.”

Μάθετε τον εαυτό σας μέσα από τις δυσκολίες. Κάντε δύναμη την αποτυχία!!!


1

Απώλεια Βάρους

η πιο συχνή επιλογή

Σε αυτήν την επιλογή  οι συνεδρίες μας πραγματοποιούνται ανά δεκαπενθήμερο. Σε κάθε συνεδρία γίνεται λιπομέτρηση για να παρακολουθούμε την πρόοδό μας και συζητάμε την πορεία της προσπάθειάς μας.

Ακολούθως, μπαίνουν οι στόχοι της επόμενης συνάντησής μας και καθορίζονται οι λεπτομέρειες του νέου διαιτολογίου.

Το διαιτολόγιο είναι πλήρως εξατομικευμένο στο δικό σας τρόπο ζωής και στις δικές σας προτιμήσεις ώστε να μεγιστοποιήσουμε την προσκόλλησή σας σε αυτό. Δεν δίνουμε ποτέ έτοιμα διαιτολόγια.

Με το πρόγραμμα αυτό στοχεύουμε συνήθως σε 2-4 κιλά το μήνα.


2

Μεγιστοποιείστε την απόδοσή σας

Αθλητική Διατροφή

Όποιο και αν είναι το άθλημα που κάνετε, από σωματοδόμηση ή στίβο έως αθλήματα ομαδικά , οι απαιτήσεις σε μακρο και μικρο στοιχεία είναι αυξημένες και ειδικά σε παιδιά στην ηλικία της ανάπτυξης. Μπορούμε να συνθέσουμε εξειδικευμένα διαιτολόγια προσαρμοσμένα στην συγκεκριμένη προπόνηση του αθλητή ώστε να καλύπτονται οι απαιτήσεις του και να αυξηθεί η απόδοση. Η αποτύπωση των μακροστοιχείων (πχ πρωτείνης) ή μετάλλων (πχ σίδηρος) στα οποία πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερη βάση γίνονται με ειδικό διαιτολόγιο, ενώ η πολυτμηματική ανάλυση της σύνθεσης του σώματος μας βοηθά να αναδείξουμε σημεία που χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή στην προπόνησή μας.


3

Μην αμελείτε το μέλλον των παιδιών σας

Παιδική Παχυσαρκία

Η παιδική παχυσαρκία είναι ένα σημαντικότατο πρόβλημα που συχνά δεν αντιλαμβάνονται οι γονείς. Οι συνήθειες που θα αποκτήσουν τα παιδιά θα τους ακολουθούν μια ζωή. Η διαχείρισή της απαιτεί δέσμευση από τους γονείς, συνέπεια και υπομονή.  Το παιδί θα πρέπει σταδιακά να μειώσει τις ανθυγιεινές συνήθειες χωρίς να αισθανθεί πίεση ή άνιση μεταχείριση , διαφορετικά η προσπάθεια μπορεί να αποτύχει.


4

Αλλάξτε συνήθειες

Συμβουλευτική Διατροφικών Συνηθειών

Κάποιες φορές, δεν απαιτείται ένα συνηθισμένο πρόγραμμα διατροφής, αλλά ο πελάτης επιθυμεί μια περισσότερο ολιστική προσέγγιση της διατροφής του. Σε αυτήν την περίπτωση οι συνεδρίες δεν έχουν σαν στόχο απλά τη λιπομέτρηση και την σύνθεση ενός νέου διαιτολογίου, αλλά μια κουβέντα μέσα στην οποία θα συζητούνται τα προβλήματα και “λάθη” τα οποία θα πρέπει να αναλυθούν και αντιμετωπιστούν. Κάθε φορά εξετάζεται η πρόοδος των στόχων που θέτονται στις συνεδρίες. Η αντιμετώπιση του βάρους σε αυτήν την περίπτωση δεν είναι ο αυτοσκοπός, αλλά κάτι που θα κατακτηθεί ως αποτέλεσμα της αλλαγής του τρόπου ζωής που θέλουμε να επιτύχουμε.


5

Γνωρίστε το σώμα σας

Σωματικές Μετρήσεις

Το σώμα μας για να λειτουργεί με τον βέλτιστο τρόπο πρέπει να διατηρείται σε καλή κατάσταση. Διαθέτουμε 2 σύγχρονα μηχανήματα της εταιρείας ΤΑΝΙΤΑ, με τα οποία σε ελάχιστα δευτερόλεπτα μπορούμε να λάβουμε πολύτιμες πληροφορίες για τη σύνθεση του σώματός μας.

Η γνώση αυτή θα μας βοηθήσει να προγραμματίσουμε με καλύτερο τρόπο τυχόν παρεμβάσεις.

Έχουμε κατηγοριοποιήσει τις υπηρεσίες μας για να βρείτε γρήγορα αυτήν που επιθυμείτε. Πατήστε για τις διαθέσιμες επιλογές.

Ισορροπημένη διατροφή

Η συνηθέστερη προσέγγιση που ακολουθούμε στο γραφείο μας. Γίνεται λεπτομερής λήψη του ιστορικού και μέσα από τις δικές σας προτιμήσεις και ιδιαιτερότητες φτιάχνουμε ένα διαιτολόγιο πλήρως εξατομικευμένο που ανταποκρίνεται ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΣΑΣ.

Δεν υπάρχουν απαγορεύσεις εδώ. Εμείς θα προτείνουμε αλλαγές στο τρόπο που συμπεριφέρεστε και εσείς θα ορίσετε τις κόκκινες γραμμές σας.

Θα δείτε τελικά ότι μέσα από τον ειλικρινή διάλογο και  την διάθεσή σας να “θυσιάσετε” κάποιες από τις συνήθειες σας, μπορούμε μαζί να βρούμε την τέλεια δίαιτα για εσάς.

Standard

30ανά 15ήμερη συνεδρία
  • λιπομέτρηση ανά 15 ημέρες
  • διαιτολόγιο 15 ημερών

extra

35ανά 15ήμερη συνεδρία
  • λιπομέτρηση ανά 7 ημέρες
  • διαιτολόγιο 15 ημερών