Οι συνεδρίες…

Η πρώτη μας συνεδρία κρατάει λιγάκι παραπάνω, αλλά είναι η πιο σημαντική. Περιλαμβάνει την πρώτη γνωριμία μας και θέλω να σας κάνω καλή εντύπωση….θα γνωριστούμε και θα θέσουμε τη βάση της συνεργασίας μας. Θα πάρουμε ένα αναλυτικό ιστορικό, θα κάνουμε την πρώτη μας μέτρηση και θα μιλήσουμε για τα κύρια θέματα που μας ενδιαφέρουν προκειμένου να φτιάξουμε το διαιτολόγιο όσο το δυνατόν πιο κοντά στις δικές σας συνήθειες.

Οι επόμενες συνεδρίες είναι επίσης σημαντικές, αλλά για διαφορετικούς λόγους. Θα γίνεται η λιπομέτρηση για να παρακολουθούμε την πορεία μας, θα μιλάμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε και θα θέτουμε νέους στόχους. Από εδώ και πέρα μπορεί να σας είμαι πιο απαραίτητος καθώς η συνήθεια θα προσπαθεί να σας γυρίσει πίσω και εγώ θα πρέπει να είμαι αυτός που θα σας ενθαρρύνει, ελέγχει και κρατάει προσηλωμένους στους στόχους σας.!!!

Οι κόκκινες γραμμές μου…

Ο κάθε επαγγελματίας εργάζεται με το δικό του τρόπο που καθορίζεται από  την προσωπικότητά του αλλά και τις εμπειρίες – γνώσεις που έχει αποκτήσει. Έτσι και εγώ ακολουθώ κάποιους κανόνες.

  • δεν δίνω έτοιμες δίαιτες … η κάθε διατροφή είναι μοναδική και προσαρμοσμένη στο δικό σας τρόπο ζωής.
  • δεν σας δεσμεύω αυστηρά δίνοντάς σας διατροφές που σας καλύπτουν για κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ώστε αν δεν έρθετε να χάσετε το ρυθμό σας.
  • Δεν με πειράζει αν καθυστερήσετε λιγάκι τον προγραμματισμό του ραντεβού. Με στεναχωρεί όμως όταν γίνεται συστηματικά και με μεγάλη χρονική διαφορά καθώς δεν μπορώ να εργαστώ αποτελεσματικά.
  • Η επιτυχία ή αποτυχία δεν είναι μόνο  του διαιτολόγου, αλλά και δική σας. Τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται με ειλικρινή και υπεύθυνη συνεργασία.
  • Αν δεν είστε σίγουροι ότι μπορώ να σας βοηθήσω, κλείστε ένα ραντεβού  στο γραφείο μου για να μιλήσουμε χωρίς καμιά δική σας επιβάρυνση. Αν δε σας πείσω, τότε θα έχουμε κάνει μια όμορφη γνωριμία!!!

Ποια δίαιτα θα κάνουμε;

Αυτή που θα δουλέψει για εσάς!!! Αν ταιριάζει η διαλειμματική θα κάνουμε αυτή!!! Αν θέλετε να δοκιμάσετε πρωτεϊνική τότε θα σας βοηθήσω. Αν θέλετε να τρώτε κάποιο γλυκάκι κι αυτό γίνεται!!! Δεν υπάρχει μια τέλεια δίαιτα που κάνει για όλους. Μέσα από τον ειλικρινή διάλογο, την τακτική επικοινωνία και τις συνεδρίες μας, θα βρούμε την τέλεια διατροφή για εσάς!!!