Υπηρεσίες Διατροφικής Υποστήριξης στη Λάρισα / τηλ. 2410-410318 κιν. 6983507755
βρείτε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

  • Υλικά

    -1 φλιτζ τσαγιού βούτυρο μαλακωμένο (ή μισή μαργαρίνη και μισό βούτυρο)

    -1 φλιτζ τσαγιού (παρά δύο δάκτυλα) στέβια 2:1

    -1 κσ μέλι (κατά προτίμηση σκούρο) -2,5 φλιτζ αλεύρι βρώμης

    -½ φλιτζ αμύγδαλα σκόνη

    -1 φλιτζ τσαγιού αποξηραμένη καρύδα τριμμένη

    -½ φλιτζ μαύρες σταφίδες

  • Εκτέλεση

    -Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το βούτυρο, τη στέβια και το μέλι και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να λιώσουν. Σβήνουμε το μάτι.

    -Βάζουμε τη βρώμη, την καρύδα και τα αμύγδαλα και τα ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα μέχρι να γίνει ενιαίο μίγμα και τα βγάζουμε από τη φωτιά.

    -Προσθέτουμε τις σταφίδες, ανακατεύουμε και πάλι μέχρι να ομογενοποιηθεί.

    -Σε ένα ταψάκι 20χ30 βάζουμε λαδόκολλα και το ψήνουμε για περίπου 10-15 λεπτά μέχρι να ροδίσει στους 160 (σε προ θερμασμένο φούρνο) και προσθέτουμε το μίγμα.

  • Πρόσθετα

    Διατηρούνται στο ψυγείο για περίπου μία εβδομάδα
  • Με μια ματιά