Υπηρεσίες Διατροφικής Υποστήριξης στη Λάρισα / τηλ. 2410-410318 κιν. 6983507755
βρείτε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η ακόλουθη συνταγή αποτελεί παραλλαγή  συνταγής που είναι ανεβασμένη στην ιστοσελίδα του Άκη Πετρετζίκη .

Κάναμε μερικές μικρές αλλαγές και σας την παρουσιάζουμε!!!

  • ΥΛΙΚΑ

    • 450 γρ. φυστικοβούτυρο

    • 200 γρ. μέλι

    • 200 γρ. μαύρη σοκολάτα σε κομμάτια

    • 150 γρ. καβουρδισμένα αμύγδαλα

    • 150 γρ. granola βρώμης με μέλι

    • 200 γρ. βρώμη

    • 80 γρ. μαύρες σταφίδες

  • ΕΚΤΕΛΕΣΗ

    • Ζεσταίνουμε το μέλι στον φούρνο μικροκυμάτων για 30 δευτερόλεπτα.

    • Ανακατεύουμε το φυστικοβούτυρο με το μέλι σε ένα μεγάλο μπωλ. Προσέχουμε να μην το ανακατέψουμε πολύ για να μη σφίξει πολύ το μείγμα.

    • Λιώνουμε τη σοκολάτα σε ένα μπολ με μεμβράνη από πάνω, στα μικροκύματα στα 800 watt για 2 λεπτά ή σε μπεν μαρί.

    • Ανακατεύουμε τη σοκολάτα στο μείγμα φυστικοβούτυρου-μελιού.

    • Τέλος, προσθέτουμε τη βρώμη, τα καβουρδισμένα αμύγδαλα  και τις μαύρες σταφίδες και ανακατεύουμε καλά με μία μαρίζ. Ρίχνουμε και τη granola  και συνεχίζουμε το ανακάτεμα με το χέρι.

    • Βάζουμε ένα μεγάλο κομμάτι μεμβράνης πάνω σε ένα ταψί 20×30 εκ. Απλώνουμε το μείγμα από πάνω, καλύπτουμε με τη μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για να σφίξει περίπου 3-4 ώρες.

    • Για να σερβίρουμε, κόβουμε σε ισομερείς μπάρες.

  • ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

    Αν σας ενδιαφέρει η αυθεντική συνταγή, μπορείτε να τη βρείτε εδώ:

    https://akispetretzikis.com/el/categories/snak-santoyits/mpares-dhmhtriakwn